27 Φεβ 2009

This is the Football


Για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο μας έδειξε το μεγαλείο του και μας απέδειξε ότι δεν υπάρχουν φαβορί ειδικά σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το Champions League και το Uefa..

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Ολυμπιακού που κάποιοι βιάστηκαν και όταν έγινε η κλήρωση ήταν σίγουροι πως η ελληνική ομάδα θα αποκλείσει τη Σεντ-ετιέν και θα βρει απέναντι της στην επόμενη φάση την Μίλαν.
Ακόμα και το Mega είχε πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα. Αυτό μας το επιβεβαιώνει, το γεγονός ότι μια εβδομάδα πριν μας έδειχνε το Βέρντερ-Μίλαν και σήμερα ήταν απών στο ραντεβού του.
Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο όμως, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η ιστορική ομάδα της St.Etienne η ελληνιστί Άγιος Στέφανος που έδειξε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στον Ολυμπιακό πως παίζετε το ποδόσφαιρο. Με συνολικό σκορ 5-2 τον απέκλεισε.
Και έτσι στην επόμενη φάση του κυπέλλου Uefa θα βρει απέναντι της, την ''Πελάτισσα'', όπως την έλεγαν πολλοί(Κόκκινοι και Πράσινοι στην Ελλάδα) Βέρντερ Βρέμης που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Μίλαν.

Στο Στοίχημα μας τα χάλασαν οι Πορτογαλικές και οι Γερμανικές ομάδες...
Σήμερα η Βόλσφμπουργκ έδειξε ότι είναι αφερέγγυα ομάδα είτε παίζει μέσα είτε έξω καθώς έχασε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-3.
Ενώ η Σταντάρ Λιέγης δέχτηκε γκολ στο 90' από την Μπράγκα και καταλήξαμε σε 4 στις 6 επιτυχημένες επιλογές τελικά

Υ.Γ Συγχαρητήρια στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV που μετέφερε στα σπίτια μας εικόνα από πολλά γήπεδα της Ευρώπης σήμερα αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα για το Uefa.
Τέτοιες κινήσεις πρέπει να επικροτούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου