19 Φεβ 2009

Δίδαξαν ποδόσφαιρο…

Πολύ ανώτεροι οι Γάλλοι των ερυθρολεύκων του Ολυμπιακού που ήταν κακοί στο χθεσινό παιχνίδι και το 1-3 μαρτυρά ακριβώς την εικόνα του αγώνα.
Παράδειγμα προς μίμηση η ομάδα της St. Etienne για τις επόμενες που θα παίξουν με τον Ολυμπιακό στην έδρα του, ο οποίος και είχε να ηττηθεί στο Καραΐσκάκη 40 αγώνες. (Ελπίζω να είδε το ματς ο Santos και να βάλει μυαλό σε λίγες μέρες που θα ξανακατέβει για το κύπελλο)
Οι Γάλλοι παίξανε στρωτό ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος, δεν κλείστηκαν πίσω και με ταχύτητα στις κινήσεις τους κατάφεραν να είναι σχεδόν με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.
Με αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω ότι όλοι καταλάβαμε πόσα μπροστά και πόσο ποιοτικότερο πρωτάθλημα είναι το Γαλλικό από το Ελληνικό. Ομάδα που φέτος παλεύει για την παραμονή στην Γαλλία κέρδισε στο ρελαντί τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος και μάλιστα εκτός έδρας.

Τραγική ήταν και η Άεκ στην Ξάνθη οπού η τοπική ομάδα αδικείται από τη νίκη της με 2-1 καθώς καταλογίστηκε εις βάρος της “πέτσινο” πέναλτι και της ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ.
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να γίνονται αυτά τα τραγελαφικά σκηνικά με τη διαιτησία και να παίξουν οι ομάδες λίγο μπαλίτσα. Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα που κάθε εβδομάδα μετά τους αγώνες εξ’ αιτίας του φαινομένου αυτού συζητάμε περισσότερο για την διαιτησία παρά για τις εμφανίσεις και τα γκολ των ομάδων μας.
Ελπίζω να αλλάξουν σύντομα τα πράγματα….

Στον απολογισμό του Στοιχήματος :

6 στα 7 είχαμε στις προβλέψεις μας αν συνυπολογίσουμε και το over του Ολυμπιακού που προτιμήθηκε απ τον άσσο, ο οποίος είπαμε ότι δεν άξιζε λόγω της απόδοσης. Το μόνο που δεν βγήκε απ τις επιλογές ήταν το under της Ξάνθης με την Άεκ.

Ενώ για σήμερα έχω μια τριάδα :
Λεχ Πόζναν-Ουντινέζε under
Μαρσέιγ-Τβέντε 1
Φιορεντίνα-Άγιαξ 2-3 γκολ

Και μην ξεχνάμε :
(ΣΤΟΙΧΗΜΑ=ΑΠΟΔΟΣΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου