5 Μαρ 2009

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ….


Ο τίτλος τα λέει όλα και πιστεύω ότι όλοι είδανε τη φαρσοκωμωδία και σφαγή σε βάρος του Πάοκ που έγινε χθες. Στο ρόλο του χασάπη ο Κουκουλάκης που έσπρωξε φανερά τον γηπεδούχο και έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Άλλωστε από το όνομα του καταλαβαίνουμε γιατί ορίστηκε διαιτητής σε αυτόν τον αγώνα. Έκανε τη δουλεία του σωστά και κουκούλωσε τις φάσεις που κρίνανε το παιχνίδι. Ως προς τις φάσεις που αδικήθηκε η ομάδα του Πάοκ συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να τις καταγράψω γιατί χάνω το λογαριασμό…
Για τα αγωνιστικά δεν μπορώ να μιλήσω γιατί ο αγώνας δεν παίχτηκε στα ίσια (12 εναντίον 9) και είναι άδικο να κριθούν οι παίκτες της ομάδας. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και πολύ αμφιβάλλω αν ο διαιτητής ‘έκοβε το καρπούζι στη μέση’ ότι θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα….

ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ

Ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε ότι : Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε…

Να τις χαίρονται τέτοιες νίκες που παίρνουνε αν και κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται…

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάθε χρόνο που παίζει στην Ευρώπη ο Δαφνοστεφανομένος Εφηβος ξεφτιλίζεται…

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα, δυνάμωσε γρήγορα και είναι φανερό ότι ΟΛΟΙ τον ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ γιατί κάνουν τα πάντα για να μην προχωρήσει παραπάνω η ομάδα. Για ακόμα μία φορά δεν τον σεβάστηκαν.

Η Κυριακή όμως είναι κοντά και εκεί θα φανεί η δύναμη αυτού του συλλόγου.

Εκτός από όλα αυτά, θα πρέπει να ντρέπονται και στο κανάλι του Alpha για την προκλητική και εριστική περιγραφή του ‘δημοσιογράφου’ τους. Οι Cameraman προτιμούσαν να μας δείξουν 10 φορές το γκολ του Diogo αλλά και πλάνα από την εξέδρα όμως οι φάσεις που γίνανε και υπάρχουν παράπονα χωρίς να υπάρχει ποτέ replay που είναι? Τις κρατάνε για το αρχείο τους άραγε?
Αυτός ο Παλομπαρίνι πάλι μόνο το κασκόλ του Ολυμπιακού δεν έβγαλε για να πανηγυρίζει. Θα πρέπει να του πούνε κάποιοι ότι τους αγώνες τους παρακολουθούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, όχι μόνο του Ολυμπιακού και ότι το κανάλι που εκπροσωπεί είναι ιδιωτικό και υποτίθεται ‘αντικειμενικό’. Άντε του χρόνου και μεταγραφή στο TV MAGIC του εύχομαι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανσεραικού, η οποία αν και δεν ενδιαφέρονταν για το κύπελλο (έμειναν στις Σέρρες 8 παίκτες) πήρε μια μεγάλη και παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 2-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου