22 Μαρ 2009

Ο Μπάκα πήρε το όπλο του...



Αποτελεί φαινόμενο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και προσωπική μου άποψη παρά τα τερτίπια που κάνει κατά καιρούς πρέπει να μείνει στην ομάδα και του χρόνου.

Ο Μπακαγιόκο λοιπόν για ακόμη μία φορά λύτρωσε την ομάδα και έδωσε 3 πολύτιμους βαθμούς με το γκολ που σκόραρε και τη μαχητικότητα που έδειξε.

Το μόνο καλό της αγωνιστικής το πλούσιο θέαμα, τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν και οι συνεχείς εναλλαγές που υπήρχαν στα σκορ.
Διαιτητές και επόπτες ήταν για ακόμα μια φορά οι πρωταγωνιστές σε κάποια γήπεδα όμως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια σε αυτό το σκηνικό.
Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της Ν.Σμύρνης ο επόπτης πετούσε χαρταετό φαίνεται στη φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού καθώς ήταν 2 παίκτες του φανερά πιο μπροστά από τους αμυντικούς του Πανιωνίου και κακώς μέτρησε το γκολ.
Ενώ και στην Τρίπολη ο διαιτητής ήταν αρκετά ελαστικός με τα σκληρά μαρκαρίσματα που γίνονταν και νομίζω ότι ο Παναθηναικός έπρεπε να τελειώσει τον αγώνα με 9 παίκτες...

Ο Ολυμπιακός, όπως αναμένονταν στέφθηκε πρωταθλητής 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Παναθηναικός στραβοπάτησε στην Τρίπολη με αποτέλεσμα να τον φτάσει ο Πάοκ στην δεύτερη θέση ενώ και η Άεκ συνέχισε το θετικό σερί της και επικράτησε του Λεβαδειακού.
Ο Άρης αγωνίστηκε καλύτερα με 10 παίκτες πάρα όταν ήταν με 11 και κατάφερε να γυρίσει το ματς στις Σέρρες, Ο Ηρακλής για ακόμα μια φορά απογοήτευσε αφού έχασε στο γήπεδο του ενώ ο Όφη σε ένα συγκολονιστικό αγώνα κέρδισε την Κομοτηνή με 4-3.
Η Ξάνθη μετά την ήττα της από τον Εργοτέλη βγήκε οριστικά εκτός διεκδίκησης της 5ης θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου