9 Μαρ 2009

Κοκκαλιστάν



Η χώρα μας δεν λέγεται Ελλάδα και δεν μας κυβερνά ο Καραμανλής, ζούμε στο Κοκκαλιστάν που κουμάντο κάνει μόνο ο Σωκράτης.
Αυτό που αντίκρισα με τα μάτια μου σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας είναι μια προκλητική και ανίκανη αστυνομία για ακόμα μια φορά, η οποία και έκανε (κατά)χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα όσοι ήταν μέσα και έξω απο το γήπεδο να μην μπορούν να ανασάνουν.
Και πιστέψτε με μόνο μπροστά μου βρίσκονταν μικρά παιδάκια με τους πατεράδες τους και άτομα που είχαν αναπνευστικά προβλήματα.
Τα ''στρουμφάκια'', για να μην πω καμιά πιο βαριά έκφραση, πετάξανε και μέσα στο γήπεδο δακρυγόνο και πιο συγκεκριμένα στην θύρα 4 στο κέντρο που λογικό ήταν να προκαλέσει πανικό.
Τέτοια προστασία, όσο είχε σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού με εντολή του ''Θείου'' δεν έχουν κάνει ούτε στον Πρωθυπουργό.
Και επειδή βρίσκονται 10-20 κάφροι και βλάκες κάθε φορά που κάνουν φασαρίες, την πληρώνει 30.000 κόσμος...
Ας βρούνε άλλες λύσεις να αντιμετωπίσουν τα κακοποιά στοιχεία και όχι να κάνουν δοκιμές στα δακρυγόνα πάνω μας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι φάνηκε ότι οι παίκτες του Πάοκ ήταν κουρασμένοι και δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν τους αντιπάλους τους. Άξιοι της μοίρας τους, όταν δεν μπορούν να νικήσουν έναν Ολυμπιακό που παίζει με αναπληρωματικούς. Άτολμοι και χωρίς καθόλου ρυθμό ενώ αντίθετα για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν πιο δυνατά, ήταν φρέσκοι και είχαν και την σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα με το δοκάρι.

Όσο για τα άλλα παιχνίδια, επίδειξη δύναμης έκανε και έδειξε να ξυπνάει η Άεκ ενώ
ο Όφη φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία αφού ηττήθηκε απο τον Λεβαδειακό μέσα στην έδρα του. Στο Στοίχημα είχαμε ακόμα μία άσχημη μέρα αφού σπάσανε αρκετά σημεία.

2 σχόλια:

  1. η τρομοκρατια της αστυνομιας δεν εχει εμπαθεια ουτε με τον κοσμο του ΠΑΟΚ ουτε με κανενα αλλο κοινωνικο στρωμα.δεν κανει διακρισεις(συνταξιουχους-μαθητες)η παρουσια τηες ειναι απορρεια του τρομοκρατικου κλιματος που ειχε καλλιεργηθει απο τισ εφημεριδες,τα μπουκαλια και οι πετρες πεφτουνε σε ολα τα γηπεδα(και παλιτερα και στον καραισκακη) αλλα καποιες ομαδες εχουν αλλαξει σελιδα και ως μονη λυση για τον ΠΑΟΚ ειναι να ελεγξει ο ιδιος τους ανεγκεφαλους.ποδοσφαιρικα τωρα ειδα ενα μετριο ΠΑΟΚ εναν εριστικο αρχηγο που παιζει πιο πολυ για την εξεδρα παρα για την ομαδα και αλλα κουρασμενα παλικαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αλλη μια φορα φανηκε η διαφορα του ελληνικου ποδοσφαιρου με του ισπανικου,ο πολυμετοχικος.... απλα δεν μπορεσε,γρυγορη κυκλοφορια μπαλας,τρεξιμο,πιεση,διαθεση για παιχνιδι με την μια...αυτο το ποδοσφαιρο δεν μπορεις να το αντιμετωπισεις πλεον.κατι τετοιο προσπαθει και ο βαλβερδε αλλα το εχουμε δει το πολυ σε 5 παιχνιδια,επιτελους ο προεδρος να αφησει ενα προπονητη 2 χρονια στον παγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή