8 Μαρ 2009

Εκδίκηση τώρα



Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο οι παίκτες που θα αγωνιστούν σήμερα και όχι ο κόσμος στις κερκίδες της Τούμπας...
Ο λαός του Πάοκ θα κάνει το καθήκον του, θα δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα και θα στηρίξει την ομάδα ώστε να νικήσει.
Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα όλων αυτών που προκάλεσαν με τις δηλώσεις τους στα μέσα της εβδομάδας.
Να μην γίνουν έκτροπα σε καμία περίπτωση.
Απάντηση μέσα στο γήπεδο να δοθεί με μία παθιασμένη και καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Παόκ ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να συνδυάσει θέαμα και αποτέλεσμα για να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και να ξεχαστεί, όσο μπορεί αυτό να γίνει, ο αποκλεισμός από το κύπελλο.

Πιστεύω πολύ ότι θα κερδίσουμε, ΑΣΣΟΣ (1.9) με πιθανό σκορ το 1-0 (5.5)
Λίγα γκολ θα μπούνε (under) και μόνο από την πλευρά του Πάοκ. No goal για Ολυμπιακό (2.2)

Ας ελπίσουμε μετά το τέλος του αγώνα να μιλάμε μόνο για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των ΠΑΙΚΤΩΝ του ΠΑΟΚ

Το μεσημέρι, ο καταδικασμένος (θρασυ)Βούλης υποδέχεται στη Φυλή τον φίλο μας τον (εργο)Τέλη. Οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί αλλά δεν τα παρατάνε, οι Κρητικοί όμως πρέπει να κερδίσουν για να είναι άνετοι και να μην κινδυνεύσουν. ΔΙΠΛΟ (2.25)

Να κερδίζει βλέπω και η άλλη ομάδα της Κρήτης, ο Όφη τον Λεβαδειακό που δεν είναι απειλητικός μέχρι τώρα στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Για να γλυτώσουν τη Β'εθνική οι Γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους και ας κάνουν την αρχή σήμερα. ΑΣΣΟΣ (1.6)

Ο ανεβασμένος Πανσεραικός που θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, αγωνίζεται με την χλωμή στα περισσότερα της ματς Άεκ. Στο 1Χ πιστεύω ότι θα πάει αλλά και στο under (1.45).

Στο Θρακιώτικο ντέρμπι, η Ξάνθη θα κάνει την τελευταία αντεπίθεση της για την 5η θέση και ο Πανθρακικός θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητος από την γειτονική πόλη. under(1.5) και δε νομίζω να ξεφύγει από το 1Χ χωρίς να μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα δύο.

Στο Στοίχημα δεν πήγε καθόλου καλά η χθεσινή μέρα και ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας σήμερα.
Στα σημερινά :

Κατάνια-Σιένα Χ (2.90)
Μπολόνια-Σαμπτόρια Χ (3)
Έβερτον-Μίντλεσμπρο 1 (1.70)
Οσασούνα-Σπόρτινγκ Χιχόν 1 (1.6)
Χάβρη-Σοσό 2 (2.45)
Μαγιόρκα-Μπέτις ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (1.65)
Χετάφε-Μάλαγα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (1.75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου