6 Μαρ 2010

Τούμπα.... η Καμάρα....

Πριν το παιχνίδι της ομάδα μας στην Τούμπα με τον Πανθρακικό ραντεβού έχουμε όλοι στην Καμάρα για να εκφράσουμε (ειρηνικά πάντα) τη δυσαρέσκεια σχετικά με την απαγόρευση των οργανωμένων εκδρομών στα γήπεδα της Ελλάδας.
Πρέπει να περάσουμε δυναμικά το μήνυμα στους αρμόδιους (Χρυσοχοίδη, Βούγια) και να καταλάβουν ότι υπάρχουν πολύ πιο δραστικά μέτρα από το πονάει κεφάλι-κόβουμε κεφάλι. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι φανερό ότι είναι παντελώς άσχετοι με το χώρο του ποδοσφαίρου και επίσης είναι φανερό ότι οι μόνοι οπαδοί στην Ελλάδα που διαφωνούν και αντιδρούν έμπρακτα είναι ο λαός του ΠΑΟΚ. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι τόσο μεγάλη τρέλα για να βλέπουμε την ομάδα μας συνέχεια και σε όποιο γήπεδο και αν παίζει την έχουμε μόνο εμείς.

Λίγες ώρες αργότερα ο ΠΑΟΚ καλείται να εμφανιστεί για ακόμα μία φορά σοβαρός και να πάρει τη νίκη στο πιο εύκολο (θεωρητικά) παιχνίδι από τα 6 που απέμειναν. Ο σεληνιασμένος τον τελευταίο καιρό Αντελίνο Βιερίνια θα εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την ποινή του λόγω καρτών όπως και ο Φωτάκης.  Ο υπόλοιπος βασικός κορμός της ομάδας θα δώσει κανονικά το παρών με τον Εντίνιο και τον Κριστιάνο να διεκδικούν θέση στην 11άδα ενώ και ο Αραμπατζής μάλλον θα προτιμηθεί για βασικός αντί του Σνάουτσερ που νοιώθει κάποιες ενοχλήσεις.
Παράδοξο για κάποιους, πολύ λογικό για όσους είναι κοντά στην ομάδα η μεγάλη στήριξη και η κάψα του κόσμου για νέες επιτυχίες για αυτό και έγινε ακόμα ένα sold-out στον πιο αντιερμπορικό αγώνα αφού αντιμετωπίζουμε την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος.

Θέλει μεγάλη προσοχή όμως επειδή ακριβώς η ομάδα του Πανθρακικού δεν έχει να χάσει τίποτα, παίζει με άγνοια κινδύνου και έχει κάνει ουκ ολίγες ζημιές. Νίκες εκτός έδρας με τον Άρη και τη Λάρισα χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (0-2), εντός έδρας τον Εργοτέλη, με τον Δερμιτζάκη να παρουσιάζει αρκετά καλά δείγματα γραφής από τότε που ανέλαβε.
Ο Σάντος όμως έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα αφού μίλησε στους παίκτες μέσα στην εβδομάδα για να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να αγωνιστούν το ίδιο δυνατά όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Έτσι πιστεύω η νίκη θα έρθει εύκολα ή δύσκολα ώστε από Δευτέρα να αρχίσει η προετοιμασία με καθαρό μυαλό για τον δύσκολο αγώνα στο Χαριλάου με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου