13 Μαρ 2010

Ζαγοράκη να το ξέρεις... εσύ θα μας το φέρεις...


Η μεγαλύτερη δοκιμασία του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα περνάει από το "Κλεάνθης Βικελίδης" στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Πάντα τέτοια παιχνίδια ακόμα και αδιάφορες να είναι οι δύο ομάδες έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους οπαδούς στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Ένας λόγος παραπάνω αύριο που ο Άρης θέλει νίκη για εκδίκηση για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου (4-1) και ο ΠΑΟΚ οπωσδήποτε νίκη για να μείνει σε τροχιά τίτλου.

Κακά τα ψέματα ο μεγαλύτερος στόχος του Άρη φέτος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η αρχή γίνεται με τον ημιτελικό μεσοβδόμαδα με την Καβάλα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο, έχει ξεφύγει από τη μιζέρια της πόλης και παλεύει στα ίσια για την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν καταφέρει να νικήσει αποκτάει μεγαλύτερες ελπίδες, αν φύγει αλώβητος και δεν χάσει θα περιμένουμε τη συνέχεια μέχρι το τέλος και το τι θα κάνουν και οι άλλοι διεκδικητές (κυρίως ο Παναθηναικός).

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο ομάδες αφού για τον γηπεδούχο Άρη θα λείψει ο Φερνάντεζ ενώ για τον ΠΑΟΚ ο Κριστιάνο και ο Φιλομένο.

Ο Σπάθας θα είναι ο "άρχοντας" του αγώνα μετά τον ορισμό της ΚΕΔ, πράγμα που ανησυχεί τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αφού και στους δύο αγώνες που έχει διαιτητεύσει φέτος υπάρχουν παράπονα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν πολλές κάρτες και ίσως υπάρξει και αποβολή καθώς η ομάδα του Άρη συνηθίζει να παίζει με παίκτη περισσότερο ενώ αντίθετα ο "Δικέφαλος" έχει μείνει με παίκτη λιγότερο αρκετές φορές.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ και κυρίως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα βρεθεί για πρώτη φορά σαν Πρόεδρος από τότε που ανέλαβε την ομάδα μέσα στο Χαριλάου. Ελπίζω να φέρει γούρι στην ομάδα και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου