28 Μαρ 2010

Πρέπει να σηκώσει κεφάλι


Το ζητούμενο πλέον για την ομάδα του ΠΑΟΚ είναι να ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση της, την αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα ώστε στα 6 παιχνίδια των play-off να είναι αυτή που πρέπει και που συνηθίσαμε όλη τη χρονιά.

Σημαντικό παιχνίδι σήμερα δίνει ο ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ με μία Λάρισα αρκετά ανεβασμένη μετά την πρόσληψη Παπακώστα και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.
Εχθρικό κλίμα και sold out σίγουρα θα υπάρχει όμως δεν πρέπει να πτοηθεί κανένας αφού έχουμε δραπετεύσει με το διπλό από πολύ δυσκολότερες έδρες.
Μεγάλη προσοχή στον Μπλάζεκ και στον Μετίν που είναι οι δύο κινητήριοι μοχλοί της ΑΕΛ. πρέπει να μαρκαριστούν καλά ώστε να μην κινδυνεύσει η ομάδα.

Αλλαγές φρεσκαρίσματος μάλλον θα κάνει ο Σάντος που ίσως δώσει ευκαιρία στον Τσιρίλο μετά από, τον πολύμηνο τραυματισμό του, ο Φωτάκης θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του καθώς θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Πάμπλο Γκαρσία στο κέντρο. Ο Εντίνιο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης αφού ο Μουσλίμοβιτς αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις ενώ επιστρέφει και η δεξιά πλευρά με τον Βιερίνια και τον Σνάουτσερ.

Δύσκολο παιχνίδι, η Λάρισα δεν θέλει να χάσει και με μία ακόμα νίκη να καθαρίσει και τυπικά την παραμονή, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ψυχολογία και δεν θα έχει και τον κόσμο δίπλα του. Μακάρι να περάσουμε με Διπλό και από το Αλκαζάρ όμως το βλέπω να μένουμε στην ισοπαλία και να παίρνουμε ένα πονταλάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου