19 Μαρ 2010

Η κούλα η ΑΕΚούλα και το κλεμμένο...πρωτάθλημα...


Ο τίτλος εμπνευσμένος από την γνωστή παιδική θεατρική παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά. Ο παραλληλισμός γίνεται εξ αιτίας του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ και τα όσα έγιναν μεσοβδόμαδα, τη σφαγή και το θράσος του άρχοντα της παράγκας.

Ακόμα και ο Φερνάντο Σάντος που δεν συνηθίζει να διαμαρτύρεται και να δικαιολογείται για τη διαιτησίας κατάλαβε τι παιχνίδι παίζεται σε βάρος του ΠΑΟΚ και μίλησε έξω απ τα δόντια στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Το συμπέρασμα, η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμη για πρωτάθλημα αφού παρασκηνιακά είναι ανύπαρκτη, γιατί στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας για να κατακτήσεις την κορυφή εκτός από το αγωνιστικό θα πρέπει να είσαι δυνατός και στο παρασκήνιο, εκεί που Παναθηναικός και Ολυμπιακός κατέχουν τα πρωτεία τόσα χρόνια.

Είναι πολύ λυπηρό το να παίζεις με τη νοημοσύνη και τα συναισθήματα του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού της Ελλάδος όμως κάποιους ποσώς τους νοιάζει. Αλλά στην Ελλάδα ζούμε και όλα τα πράγματα που γίνονται εδώ είναι παράλογα, από την πολιτική μέχρι το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Τίποτα δεν αλλάζει δυστυχώς σε ότι αφορά την διαιτησία, εκτός από τα πρόσωπα που εναλλάσσονται με τα χρόνια. Παλιότερα ήταν ο μπαμπάς Σπάθας, ο Κασναφέρης, ο Δούρος τώρα είναι ο Σπάθας τζούνιορ, ο Κάκος, ο Κουκουλάκης και πολλοί άλλοι.

Στα του αγώνα τώρα ελπίζω ο φόβος μου λόγω αποπροσανατολισμού παικτών και φιλάθλων όλη την εβδομάδα να μην βγει αληθινός και να μην επηρεάσει όλο αυτό την ομάδα και δείχνοντας την ανάλογη σοβαρότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Απούσα η δεξιά πλευρά μας λόγω των άδικων καρτών του Σπάθα στον Βιερίνια και Σνάουτσερ. Κουτσιανικούλης και Αραμπατζής οι αντικαταστάτες τους ενώ οι υπόλοιποι εννέα είναι γνωστοί.

Η ΑΕΚ είναι αλλοπρόσαλη ομάδα φέτος και εκεί που δεν το περιμένεις και την έχεις ξεγραμμένη έρχεται και σου κάνει τη ζημιά. Απελευθερωμένη από το άγχος των βαθμών που πρέπει να πάρει και έχοντας ηρεμήσει αγωνιστικά και διοικητικά είναι περισσότερο επικίνδυνη από κάθε άλλη φορά.

Ελπίζω τα "ξαδερφάκια" να μην μας ζορίσουν και να πάρουμε το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς της νίκης, περιμένοντας ταυτόχρονα και ευχάριστα νέα από το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι των "αιωνίων".

1 σχόλιο:

  1. Γαμω την πουτανα την ΑΕΚουλα τα παλιομπασταρδια τα καλαμακια γαμω τα σπιτια τους οι σκατοφλωροι.Γαμω τη floriginal σας μουνοπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή